Johodå, det gjorde vi.
Där käkade vi med Jaime, Patrik, Ami och Maggan. Trevligt!
Mycket god mat! Här är en liten varmrätt för två.
Sen fick Ama något som hon drömt om ända sen hon vaknade ur drömmarna i morse:
Friterade bananer. (Det där som ser ut som en smörklick oppanpå, det är lite glass som Ama ärligen stal från Anders)
Jodå, vi åkte till Kina nu på eftermiddagen. Men var ligger det då?
Inte helt lätt att gissa, så här kommer svaret:
Kina ligger tydligen i Spanien.
FÖRST! 😀
???
Jag är faktiskt på väg att (försöka) steka pannbiffar här just nu. 😉
Go-prick-kväll! 😀
Duktigt både prickat och stekt (hoppas jag… 😉 ) 🙂
Gokväll! 😀
Man får leva på hoppet – som Sven. 😉
😀
Så gott, det där fatet ser verkligen lockande ut, tur det är så långt bort att min hand inte räcker fram. ti hi…
Kram ♥
Gokväll i stugan! 😀
Gokväll! 😀
Internationellt så det förslår och gott såg det ut dessutom!
Det såg ju väldans gott ut det där och mycket mat. Vi har faktiskt aldrig varit där, hamnar hos ”Tokiga Dansken” och äter sjötunga med hummersås gör jag och Per vill ha 2 smörrebröd. Har hört fler som sagt att Kinesen där har bra mat, får väl ta och prova den någon lördag el söndag när dansken har stängt 🙂 . Restauranger lider man då ingen brist av här i Torre, skulle kunna gå ut flera ggr/dag och ändå inte hinna med alla.
Vi ska pröva Le France en gång till, jag vill sååååå gärna ha de där gratinerade musslorna så till slut gick Per med på att pröva en gång till, så jag hoppas servicen är bättre den här gången, annars har jag nog fått äta de där musslorna för sista gången är jag rädd för
Ha en fortsatt fin lill-lördag, nu blir det matlagning här hemma, Tommy Myllymäkis recept på helstekt blomkål med kapris och salvia (och skirat smör). Supergott !
Jo, dom har jättebra mat där på Mandarin. Har av den anledningen aldrig hamnat hos dansken 🙂
Le France lär nog aldrig mer få nåt besök av oss… Blev aningens övervänt, kan man säga. Och som du säger så finns det ”några till” restauranger att välja på här. Fast å andra sidan ska man ju aldrig säga aldrig… 😉
Låter som ni har väldans god mat på g!
Ha en härlig kväll 🙂
Åååå så gott med friterade bananer 🙂
Kväller..Ni ser ut att må bra där i Kina..Ja detta bad invigdes 1955 med Sm i simning,sen har det skett väldigt mycket,,men det är skitdåligt dokumenterat..Jag hoppas råda bot på det nu..Haé Kram.
Såg ju riktigt gott ut det där!
Kram!
Nära och bra med andra ord 🙂
goda vänner och god mat är inte helt fel…. SV:.Ha ha Du är kul du!! …. Visst vi får många kostråd.Man får sålla bort de som inte är viktiga. Vi vet att socker är farligt för kroppen och det är vad Candida handlar om! Kram!
Vad gott!
Jag måste nog snart ta och berätta om en riktigt bra restaurang i våra trakter, med kinamat som är så otroligt god!
Den bästa VI har ätit!
Ja, det var en trevlig eftermiddag vi fick i Kina. Och fort gick det också att ta sig dit 🙂
Men varmrätten var väldigt snålt tilltagen 😉
Haha, jag är övermätt fortfarande!
På första bilden har Anders en färgglad hatt. Friterade bananer och ananas är det enda som är bra med kinamat!
Flaggpinnen på sista bilden går precis på vår balkong och takterrass så denna restaurang har besökts ett antal gånger. Åker ned igen på skärtorsdag. Längtar😃☀️
Åh! Inte länge kvar alltså – förstår att du längtar! 🙂
Asså. En liten villfarelse i 25 år (förra inlägget) är ju inte ens en fis i rymden jämfört med att tro att Kina låg någon annanstans HELA LIVET!
Svar: Oj oj. Nu tror jag att du leder ligan över längsta kommentaren! Jag kommer ihåg de där banden, eller om det var kassettbandsspelaren där det var meningen att man skulle komma ihåg om man spelade åt vänster eller åt höger. Stört omöjligt. Vilken uppväxt vi hade! Tur att den inte har satt några spår … spår … spår … spår … spår … spår … spår …
Idag kan man garva lite hur som helst var som helst. Folk utgår ifrån att man har någon liten plupp eller blåtandssändare nånstans. Allt VAR inte bättre förr 😉
Men.. Kina ligger ju här i Sverige med? Hur är det möjligt? 😉 Det såg riktigt gott ut! 🙂
Nu blev jag hungrig igen… Får göra fejkade friterade bananer som jag lärt av barnens gudmor. Skalade bananer delade på längden och lagda tätt tillsammans på plåt. Ringla över lagom (rikligt) med sirap, strö över lite kokos och grädda tills bananerna är mjuka. Ät med glass och glöm inte att skrapa formen på all sirapsbanansås…
Hahaha! Du måste vara synkad med oss kan jag säga. Efter en trip till Alicante med tapaslunch utanför Mercadon, ytterligare en runtvandring i stan åkte vi tillbaka till Benidorm och åt kinamat vi också. Portionen var lika enorm stor som hos er. Vi orkade med hälften å fick med oss en doggbag hem som räckter till minst en middag till.
Praktiskt när Kina inte ligger så långt bort! Vi saknade asiatisk mat under nästan hela vår resa i södra Europa. Synd att vi inte visste att Kina låg i närheten 😉
Å så gott.Jag har en fritös,så jag ska fritera bananer till helgen!
Kram,Inger
Såg jag anka där på tallriken? Det är ju så vansinnigt gott! Mums! Däremot har jag förätit mig på friterade bananer som jag tyckte var världsgott.
Trevligt med Kina inom närområdet. Vi har ätit här och maten är riktigt bra.
Men jag har en invändning. Friterade bananer är inte direkt kinesiskt, men ändå väldigt gott.
Och kinesisk mat gillar jag. Givetvis helst på plats men ibland får en filial duga.
Men pinnarna? Inte reglementsenligt att äta /servera kinesisk mat utan dem.Men kanske gör de undantag här.
Ni ser i alla fall ut att ha väldigt trevligt!
FlaggAnders … har nog läst hisorien om flaggan och honom 😂😂😂
Man kan visst låtsas att man är i Kina. Det brukar vi göra, när vi är i Puerto de la Cruz på Teneriffa. Där har vi hittat fina kinarestauranger. Jag skulle gott kunna tänka mig att få sån mat igen.
Kram/Gilla